De voorschool van Swazoom kinderopvang

Alle peuterspeelzalen in Amsterdam zijn omgezet in kinderopvang. Swazoom biedt kinderopvang met voorschoolse educatie (VVE) in Amsterdam Zuidoost. Daarnaast bieden wij ook extra opvang, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang (BSO).

Swazoom kinderopvang. Voor wie?
Swazoom kinderopvang met voorschool is de beste voorbereiding op de basisschool! Uw kind is vanaf 2 jaar welkom. Inschrijven bij Swazoom kinderopvang kan al vanaf de zwangerschap.

Wat kost kinderopvang?
Alle ouders moeten voor kinderopvang een ouderbijdrage betalen. Hoe hoog die bijdrage is, hangt af van uw inkomen. Die ouderbijdrage heeft Swazoom zo laag mogelijk gehouden. Daarbij komt dat kinderen bij ons een gratis gezonde lunch krijgen. Ook hebben wij luiers, zonder extra kosten voor ouders.

Voor een tegemoetkoming in de ouderbijdrage kunt uw kinderopvangtoeslag (KOT) aanvragen bij de belastingdienst. Als u daar geen recht op heeft, kan de gemeente – onder voorwaarden – (extra) bijdragen in de kosten. Onze medewerkers kunnen u daarover informeren.

Lees de veelgestelde vragen en antwoorden over de veranderingen in de kinderopvang per 1 januari 2018.

Maak een proefberekening
De proefberekening geeft inzicht hoe hoog de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst en de tegemoetkoming van de gemeente is.

Maak hier de proefberekening.

Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op!
Bel 020 – 569 68 14
Of mail kinderopvang@swazoom.nl

Uw kind vrijblijvend inschrijven bij Swazoom kinderopvang?
Schrijf uw kind online in.
Of bel ons op 020 – 569 68 14.

U kunt ook langskomen!