Dag van de Voorschool: woensdag 31 januari

Kom kijken op onze voorscholen! Alle voorscholen van Swazoom openen op woensdag 31 januari 2018 hun deuren van 09.30 tot 12.00 uur.

Loop binnen, kijk rond, speel mee en vraag raak! Aanmelden is niet nodig.

We informeren u graag over onze visie en werkwijze, de kosten en vergoedingen. Inschrijven kan direct. U kunt uw kind al inschrijven voor de geboorte.

Let op: voorschool ’t Hennennest in basisschool Samenspel kan helaas niet meedoen aan de open dag. Vanwege grote stormschade is deze locatie nog niet toegankelijk.

Waarom naar de voorschool?
Op de voorschool van Swazoom spelen kinderen met elkaar en leren ze samen belangrijke dingen, zoals zelfstandigheid en de Nederlandse taal. Zo worden ze goed voorbereid op de basisschool. Daarnaast is de kinderopvang voor uw kind ook nog eens heel erg leuk!

De voorschool zit vaak in hetzelfde gebouw als de basisschool en werkt met de basisschool samen. Kinderen die op de kinderopvang met voorschool van Swazoom zitten, maken daardoor een goede start op de basisschool.

Waar zijn de voorscholen van Swazoom Kinderopvang?
Swazoom Kinderopvang heeft meer dan 25 voorscholen in Amsterdam Zuidoost. Er is dus altijd een voorschool bij u in de buurt!

Bekijk in het overzicht van alle voorscholen van Swazoom de adressen van de locaties.

We zien u graag woensdag 31 januari!

Vragen over Swazoom Kinderopvang en de voorscholen?
Ons serviceteam staat voor u klaar. Bel 020 – 569 68 14 of mail naar kinderopvang@swazoom.nl.