Inschrijven en plaatsing

Swazoom Kinderopvang wil dat alle kinderen lekker kunnen spelen en leren. Op onze voorscholen krijgen zij de beste kansen om zich in een fijne omgeving te ontwikkelen. Swazoom is de beste voorbereiding op de basisschool!

Uw kind krijgt bij ons gezonde tussendoortjes en een gezonde lunch. Zonder extra kosten! Ook luiers zijn zonder extra kosten beschikbaar.

Uw kind bij Swazoom kinderopvang inschrijven
U kunt uw kind zelf online inschrijven bij Swazoom. Inschrijven is vrijblijvend en kan vanaf de zwangerschap.

Vanaf welke leeftijd kan uw kind naar de voorschool komen?
Uw kind kan vanaf 2 jaar tot 3 jaar en 9 maanden geplaatst worden op een van onze locaties. Wij streven ernaar om alle kinderen die ingeschreven zijn een plek te bieden.

Er kan een wachtlijst zijn op de locatie van uw keuze. In principe plaatsen wij kinderen op volgorde van inschrijving. Van die volgorde kan worden afgeweken. Zo hebben bijvoorbeeld kinderen die in Amsterdam wonen voorrang op kinderen die buiten Amsterdam wonen.

Over de volgorde in geval van een wachtlijst leest u meer in ons plaatsingsbeleid.

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag!
U kunt ons van maandag t/m donderdag van 08.30- 15.00 uur en op vrijdag van 08.30- 13.00 uur telefonisch bereiken op 020-5696814. Na deze tijd zijn we bezig met het verwerken van de administratie. U kunt buiten deze tijden mailen naar kinderopvang@swazoom.nl.

Meer informatie