Zomeractiviteit Dance Experience , meiden 10-16 jaar

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum/data - 8 aug
16:00 - 18:00

Locatie
Buurthuis Bonte Kraai

Categorieën

Terug naar zoeken


Zomeractiviteit Dance Experience

Zomeractiviteit Dance Experience 10-16 jaar in Buurthuis Bonte Kraai.

*Alle activiteiten zijn onder voorbehoud.

Meer informatie? Bel naar Buurthuis Bonte Kraai 020 240 6655 en vraag naar één van onze Swazoom-medewerkers.

Klik op de flyer en bekijk het totale Zomerprogramma van Swazoom in Buurthuis Bonte Kraai!

Zomeractiviteit Dance ExperienceOns aanbod

Kinderwerk
Kinderwerk is er voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar in Amsterdam Zuidoost. Kinderen kunnen op woensdagmiddag en in de vakanties ( zomeractiviteit ) naar het buurthuis komen en meedoen aan allerlei activiteiten, als knutselen, dansen, spelletjes spelen etc.

Kent u Wise Kids TV?
Wise Kids kinderpersbureau is een middel om kinderen bewust van hun (mede)verantwoordelijkheid voor hun leef-, speel-, en woonomgeving te maken.

Wise Kids TV heeft een Youtube kanaal waar interviews en reportages bekeken kunnen worden. Meer informatie via Sjoerd Bakker, s.bakker@swazoom.nl.

Lees meer over Wise Kids TV en klik op: https://swazoom.nl/ons-aanbod/kinderwerk/wise-kids-tv/. Bekijk ook de Wise Kids TV reportage over een buurtkunst project in Holendrecht.

Jongeren- & Meidenwerk
Het jongerenwerk van Swazoom is er voor jongeren van 10 tot 23 jaar, waarbij het accent ligt op meiden en jongens tussen de 12 en 18 jaar.

Onze jongerenwerkers stimuleren jongeren in hun ontwikkeling en reiken ze handvatten aan die nodig zijn voor hun verdere ontwikkeling.

Het jongerenwerk is opgebouwd volgens een piramide-model. Van laagdrempelige contactmomenten werken we met de jongeren via gerichte projecten toe naar excellente programma’s.

In de excellente programma’s ontwikkelen jongeren het zelfvertrouwen en de vaardigheden die ze nodig hebben om succesvol te zijn in de maatschappij.

Lees meer over ons Jongeren-& Meidenwerk via https://swazoom.nl/ons-aanbod/jongerenwerk/. Hier kunt u ook meer vinden over onze programma’s: MySchoolCoachzzzGirls in control en 100% Passie.

U kunt alle kinderwerk-, jongerenwerk-, meidenwerk en volwassenenwerk activiteiten die Swazoom organiseert vinden in onze Activiteitenkalender. Onze vakantieprogramma’s, inclusief zomerprogramma’s per Buurthuis kunt u ook hierin vinden.