Vacature Pedagogisch medewerker BSO 17 tot 27 uur per week

Voor onze nieuwe Buiten Schoolse Opvang BSO Kortvoort zoeken wij een ervaren, gedreven pedagogisch medewerker voor 17 tot 27 uur per week (minimaal 3 tot 5 middagen).

Ben jij sportief en creatief? Heb jij een afgeronde opleiding SPW3 of vergelijkbaar en heb je affiniteit met een multiculturele omgeving? Reageer dan snel!

De BSO is 5 dagen per week open en er worden maximaal 16 kinderen opgevangen van drie basisscholen. Je werkt tijdens de reguliere schoolweken in de middag (4.5 uur) en tijdens de schoolvakanties of studiedagen van de scholen werk je gemiddeld 8 uur per dag. De contracturen zijn dan ook een jaargemiddelde van de korte en lange dagen.

Omdat de BSO net is opgestart gaat onze voorkeur uit naar een vast gezicht die 5 dagen per week beschikbaar is. Bij meerdere geschikte kandidaten is het mogelijk de functie te delen met een andere collega over een aantal vaste dagen per week.

We vinden het belangrijk dat de kinderen een hele leuke middag hebben op de BSO en dat er tijdens de vakantieweken spetter leuke activiteiten worden gedaan. We vragen dan ook het volgende van de kandidaten:

  • Zorgdragen voor een sociaal en emotioneel veilig pedagogisch klimaat op de groep kinderen van 4 tot 12 jaar,
  • Je staat open voor andere culturen en je ben je bewust van de mogelijke effecten van cultuurverschillen;
  • Je bent sensitief voor de gevoelens van kinderen en ouders en in het bijzonder voor kinderen en ouders met een migrantenachtergrond, je kunnen verplaatsen in hun situatie;
  • Sportieve instelling zodat er voldoende sport- en spelactiviteiten met de kinderen worden gedaan;
  • Creativiteit, zowel in daadwerkelijk werken aan (kunst)projecten met de kinderen, als wat betreft jouw benadering van de kinderen; iedereen is anders en iedereen mag er zijn!
  • Ondernemingszin en innovatief: initiatief nemen en een goed activiteitenprogramma neerzetten.
  • Zelfstandig en initiatiefrijk: je dagelijkse werkzaamheden uitvoeren zonder directe leiding op de werkvloer (deze is meer op afstand).

Wij bieden:
Een zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng, in een organisatie met een open en informele werksfeer. De overeenkomst is in eerste instantie voor bepaalde tijd voor zeven maanden , met de intentie tot een verlenging met een jaarcontract.

De functie is ingedeeld in schaal 6 van CAO Kinderopvang, het bruto salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, minimum € 2.047,- maximum € 2.793,-  per maand bij een fulltime dienstverband. Wij beschikken over diverse werkgeversregelingen en wij bieden onze medewerkers scholingsmogelijkheden.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact op nemen met Elzelien Torenstra tel. 06-13252375.

Heb je interesse? Mail je CV en motivatie zo spoedig mogelijk naar werken@swazoom.nl

Voor het werken in de kinderopvang is altijd een geldig VOG nodig en een registratie in het Register Kinderopvang.