Vacature vrijwilliger tussenschoolse opvang

Voor de Holendrechtschool in Amsterdam Zuid-Oost zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de tussenschoolse opvang (TSO).

Als juf of meester van de TSO zorg jij ervoor dat de leerlingen zich vermaken tijdens het buitenspelen. Ook draag je zorg voor de veiligheid van de leerlingen en los je conflicten op een constructieve manier op. Om ervoor te zorgen dat de kinderen zich vermaken speel je samen met de kinderen (bijvoorbeeld door middel van een eigen bedacht spel of een spel uit onze spelletjesmap). Uiteraard is het leuk om zelf ook deel te nemen aan de activiteiten! Daarnaast motiveer en begeleid je de kinderen en leer je hen om conflicten op een juiste manier op te lossen. Aan het einde van de pauze draag je de leerlingen weer over aan hun leerkracht en geef je een korte overdracht.

Je werktijd is ongeveer van 11.15 uur -13.00 uur, ideaal dus om bijvoorbeeld te combineren met een baan op de BSO in de middag of in te vullen als stage. Ook bieden deze tijden jou de mogelijkheid om eventueel je eigen kinderen weer uit school te halen.

Vind je het leuk om actief met kinderen aan de slag te gaan en hen de nodige beweging te bieden tijdens de pauze? Weet je conflicten goed op te lossen en blijf je zelf altijd rustig? Ben je beschikbaar tussen 11.00 uur en 13.00 uur ? Reageer dan direct op deze vacature!

Dit is wie jij bent:

  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen het onderwijs, kinderopvang of social work (aanbevolen, niet verplicht);
  • Je hebt een sportieve, flexibele en gemotiveerde instelling;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent in de mogelijkheid een VOG aan te vragen en het persoonsregister van de kinderopvang;
  • Je bent minimaal 1 keer in de week beschikbaar;
  • Je bent kindgericht en weet conflicten op te lossen;
  • Je vindt het fijn om samen te werken.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou de mogelijkheid om je passie om te zetten in je werk. Om te groeien bieden we jou persoonlijke coaching en trainingen aan. Hiermee krijg je de kans om je pedagogische- en didactische vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je per keer een vergoeding van €7.50 en vergoeden wij jouw VOG en je registratie kinderopvang.

Waar kom je te werken?
Swazoom biedt kinderopvang op meer dan 30 locaties in Amsterdam Zuidoost. Daarnaast bieden we, naast de voorschool, extra opvangmogelijkheden zoals tussenschoolse en buitenschoolse opvang (BSO). We doen ook jongerenwerk in de wijk. Zo creëren we voor kinderen en jongeren een stimulerende, herkenbare en veilige omgeving, door de inzet van onze pedagogische expertise. Ons uitgangspunt is: “wij zijn er voor je”. We hebben een affectieve relatie met ouders, kinderen en jongeren en zijn betrokken bij de bewoners van onze wijk. Samen met hen en met het onderwijs, de zorg, het (lokale) bedrijfsleven en de gemeente, vergroten wij hun perspectief, zodat zij zich thuis, op (de voor)school, in de wijk, in hun vrije tijd en bij hun werk kunnen ontwikkelen en hun kansen kunnen vergroten en benutten.

Ben jij wie we zoeken?

Voor vragen of aanmeldingen kunt u bellen naar 0636295560 of stuur een email naar : l.linger@swazoom.nl